Voda Kvaliteta života Učinkovitost

Voda - Kvaliteta života - Učinkovitost - Uponor radi na budućim rješenjima

Inovacije@Uponor

Širom svijeta pitke vode je sve manje - Uponor pomaže u očuvanju ovog dragocjenog resursa

Kako će potrošači i industrija koristiti naše dragocjene izvore vode u budućnosti? Ovo će biti glavna tema u budućnosti. Uponor se obvezao na razvoj inovativnih rješenja koji će omogućiti uživanje u pitkoj vodi uz ekonomičnu potrošnju.

Sve više i više ljudi živi u gradovima - Uponor osigurava njihovu kvalitetu života

U gusto naseljenim područjima, osobito je važno osigurati kvalitetu života stanovništva. To vrijedi za sva područja: kod kuće, na poslu i u slobodno vrijemeUdio urbanog stanovništva u industrijskim zemljama
Izvor: Roland Berger
udio stanovništva

Pogled u budućnost Uponor: Ideje, istraživanje, koncepti

Kao inovativna tvrtka, Uponor ulaže u velikoj mjeri u istraživanje i razvoj. Uponor održava intenzivne dijaloge sa svojim kupcima i partnerima. Sudjelujte u razmjeni iskustava. Recite nam nešto o Vašim željama i iskustvu. Ili nam recite gdje vidite potencijal za učinkovitije korištenje energije i higijensko upravljanje vodama. Zajedno ćemo naći rješenja kaja će biti i za dobrobit drugih.

Trebamo kreativne umove koji će razvijati svoje ideje dalje. Uponor stavlja veliku vrijednost na obrazovanje i usavršavanje svojih zaposlenika. Pronaći ćete više informacija o radu Uponora kao i radna mjesta ovdje
Za klijente i partnere, nudimo seminare i događaje, na Uponor akademiji, o aktualnim temama koje se bave vodoopskrbom, grijanjem i hlađenjem. Informacije možete pronaći ovdje.