uponor hrvatska reference hotel bellevue
Reference

Hotel Bellevue , Lošinj

Hotel Bellevue

Izračun za podno grijanje i hlađenje, napravljen je od strane tehničke podrške Uponora. 2014. godine ugrađene su sistemske Tacker ploče/rasteri 30-3, te cijevi PE-Xa d17mm i d20mm. Ukupna površina podnog grijanja 2.626m2. Zajedno s investitorom dogovorena je suradnja koja je dovela do kompletno funkcionalnog i temperaturno ugodnog ambijenta u sobama i lobiju hotela. Sobe i apartmani uređeni su u skladu s urbanim dizajnom suvremene umjetnosti a karakterističan je po svojoj arhitekturi. Hotel Bellevue je danas suvremeni hotel u kojem je sve, od raskošno dizajniranog enterijera, preko vrhunske spa ponude, do signature koktela, oblikovano za „uživanje u životu“.
 

Detalji projekta:

  • Lošinj, Hrvatska
  • Hoteli
  • Završetak: 2014

Uponor uključenost

  • 2.262.m2, PE-Xa d17 i d20 mm, tacker 30-3

Tacker ploče i Comfort Pipe PLUS cijevi

Podno grijanje i hlađenje više nije luksuz već potreba za što ugodnijim osjećajem koji se jednostavno može postići s kvalitetnim materijalima i načinom ugradnje. Hotel Bellevue je primjer kako se kod renoviranja posebno treba obratiti pažnja na snižavanje troškova energije s optimalnim korištenjem izvora energije. Vedran Gojčeta, Unit manager Adria
 

Informacije o projektu

Adresa
Čikat 9, Mali Lošinj

Država
Hrvatska

Web stranica
Hotell Bellevue

Završetak
2014

Tip projekta
Renovacija

Vrsta objekta
Hoteli

Kategorija proizvoda
Uponor Tacker

Partneri

Izvana minimalistički bijel i jednostavan, hotel je iznutra otvoren velikim atrijem koji raskošno uređenom interijeru daje posebnu prozračnost i ugodnost. Meka dnevna svjetlost savršeno se stapa s prirodnim tonovima vrhunski dizajniranog namještaja i rasvjete. Sjajan je ovo prostor za opuštanje i obnovu životne energije.