višeslojne kompozitne cijevi

Vodovodne instalacije: Dostava pitke vode

Novi standard kvalitete za kompozitne cijevi

Uni Pipe PLUS - Jedan korak naprijed

Uponor je razvio prvu višeslojnu kompozitnu cijev, koristeći SACP tehnologiju, od ekstrudiranog aluminija bez zavarenog spoja ili preklopa. Ova kompozitna cijev postavlja nove standarde u pogledu izvedbe i funkcionalnosti. Podržava vaše građevinske projekte brzom i učinkovitom instalacijom. Bez obzira koristite li Uni Pipe PLUS za ugradnju na zid ili u zid, za isporuku pitke vode ili za radijatorske priključke, uvijek imamo odgovarajuće rješenje za vas.

Imajte povjerenja u Uponor iskustvo od preko 25 godina s više od milijardu metara proizvedenih kompozitnih cijevi.

Modularni Riser sistem

Učinkovit način ugradnje

Inovativni modularni Uponor Riser sustav (dostupan za MLC i PE-Xa) skraćuje vrijeme planiranja i ugradnje zbog manjeg broja dijelova koji se koriste tijekom cijelog procesa. Povezivanje cijevi također je brže i jednostavnije. 

Modularni Uponor Riser sustav i širok izbor pripadajućih fitinga ubrzano postaju preferirano rješenje na mnogim svjetskim projektima. Ovaj jedinstveni sustav koristi samo 40 dijelova uz mogućnost ostvarivanja 300 kombinacija do 110 mm, a uključuje i prepoznatljivi mehanizam koji uklanja potrebu za korištenjem dodatnih alata. Više o ugradnji velikih profila pročitajte na Riser modularni sustav.

Riser fittings

Riser upute za montažu

modularni sistem višeslojnih cijevi Uponor Riser

Modularni sistem višeslojnih cijevi Uponor Riser

upute za montažu

PDF 627.93kB

RTM spojni elementi

RTM koljena dostupna su u promjerima od 16 do 32 mm i označena su bojom za olakšani odabir veličine. Ovo štedi vrijeme i uklanja mogućnost za grešku. Konačni rezultat je siguran i profesionalan. Svaki RTM spoj ostvaruje se na brz i jednostavan način. Samo umetnite MLC, Uni PLUS ili PEX cijev u fiting nakon čega ćete čuti prepoznatljiv zvuk. Ovo znači kako je ostvaren siguran spoj. Dobit ćete i vizualnu potvrdu zahvaljujući prozoru od 360º čime se uklanja svaka briga.

RTM memorija tenzije prstena uklanja potrebu za lemljenjem i korištenjem alata. Čelična opruga prstena preuzima uloga alata i primjenjuje ujednačeni pritisak na cijev. Zbog efekta memorije pritisak se održava, a temperaturne promjene se ujednačavaju kako biste dobili trajno nepropusno i sigurno koljeno.

Revolucionaran RTM™ fiting. Bez curenja. Bez alata. Bez premca.

Riser fittings

S-Press metalni i kompozitni fitinzi

S press metal fittings
S press composite fittings

S-Press metalni fitinzi

Prednosti

- Bez kalibriranja, bez bušenja

- Kod boje

- Pritisak za identifikaciju

S-Press kompozitni fitinzi

Prednosti:

- Proizvedeni od  PPSU

- Bez olova

- Lagani