razdjelnik

Opskrba i distribucija

Distribucijska jedinica Uponor Vario B

Veća fleksibilnost, poboljšani kapaciteti za površinske primjene

Razdjelnik Uponor Vario B vrhunsko je rješenje za udobnost i praktičnost. Isporučuje se potpuno sastavljen na izdržljivim niklanim držačima radi jednostavne instalacije; jednostavno ga izvadite iz kutije i postavite na zid.

Isprešani mesingani razdjelnik ima mjerač protoka na dovodu i ventile za podešavanje protoka na odvodu, a isporučuje se u konfiguracijama od 2 do 12 petlji. Uz mjerače protoka na pojedinim petljama, dio za dovod omogućuje prekid i regulaciju protoka. Kad god vam je potrebna automatska regulacija pojedinih petlji u prostoriji, ventile za podešavanje protoka na povratnom dijelu moguće je nadograditi termičkim aktuatorima. To vam omogućuje učinkovitiju regulaciju i ugodnu temperaturu u svim prostorijama. Usklađenost komponenti razdjelnika Uponor Vario B s ostalim priključcima i aktuatorima tvrtke Uponor jamstvo su trajnog i sigurnog sustava.

Unaprijed sastavljena jedinica za stalnu kontrolu temperature tvrtke Uponor dizajnirana je za jednostavno priključivanje na razdjelnik podnog grijanja radi brze instalacije na gradilištu. Dodatna prednost: razdjelnik je dizajniran za instalaciju na središnje, ali neuočljivo, mjesto u vašem domu, primjerice u zidni ormar.
razdjelnik, ormarić

Uponor razdjelnik osnovno

  • dimenzije koje odgovaraju priključcima i aktuatorima Uponor
  • unaprijed instalirani razdjelnik za brzo postavljanje na lokaciji
  • svaka povratna petlja ima ručni ventil za uključivanje/isključivanje
  • ventil se može zamijeniti termičkim aktuatorom
  • dostupno s ventilima ili mjeračem protoka