Sortimentet af pumpegrupper

Opskrba i distribucija

Pumpne grupe Fluvia

Uponor kontrolna jedinica za dovodnu temperaturu

Tvrtka Uponor nudi različit asortiman montažnih i unaprijed sastavljenih kontrolnih jedinica Fluvia za dovodnu temperaturu. Njihova je ugradnja jednostavna i brza. Omogućuju energetski učinkovitu kontrolu dovodne temperature te zajedno s kontrolama tvrtke Uponor smanjuju potrošnju energije. Različite jedinice instaliraju se na jednom mjestu u kotlovnici ili kao daljinski modul na distribucijskoj jedinici za različite petlje površinskog grijanja. Za hlađenje kuće ili ureda može se postaviti najviše šest senzora za vlažnost kako bi se izbjeglo stvaranje vlage.

Kontrolna rješenja i dijelovi kontrole dovodne temperature Fluvia tvrtke Uponor temelje se na našem modularnom konceptu. Mogu se upotrebljavati za grijanje ili hlađenje građevina gotovo svih vrsta, od obiteljskih kuća do uredskih kompleksa.

Kontrola temperature pojedinačne prostorije može se pouzdano zajamčiti ako je uvijek dostupna vruća ili hladna voda. Radijski regulator grijanja/hlađenja od 24 V C-46 tvrtke Uponor regulira dovodnu temperaturu prepoznavanjem atmosferskih uvjeta. Kontrola dovodne temperature nudi rješenje za svaku primjenu, za grijanje, hlađenje ili onemogućivanje nakupljanja snijega i leda na vanjskim površinama. Odaberite neki od pojedinačnih dijelova ili potpunu središnju kontrolnu stanicu spremnu za priključivanje i rad.