RS Riser modularni profili

Učinkovit način ugradnje

Modularni Riser sustav

Učinkovit način ugradnje profila Riser RS velikog promjera

Inovativni modularni Uponor Riser RS sustav (dostupan za MLC i PE-Xa) skraćuje vrijeme planiranja i ugradnje zbog manjeg broja dijelova koji se koriste tijekom cijelog procesa. Povezivanje cijevi također je brže i jednostavnije. 

Modularni Uponor Riser sustav i širok izbor pripadajućih fitinga ubrzano postaju preferirano rješenje na mnogim svjetskim projektima. Ovaj jedinstveni sustav koristi samo 27 dijelova uz mogućnost ostvarivanja 300 kombinacija do 110 mm, a uključuje i prepoznatljivi mehanizam koji uklanja potrebu za korištenjem dodatnih alata. 

U izgrađenim objektima, cijevi su skrivene u zidovima i stropovima, a često ne prate izravne linije već su prilagođene arhitekturi ili zaobilaze druge cijevi i kabele. 

Uponor modularni Riser sustav savršeno je rješenje za takve situacije, a ujedno ispunjava i temeljne zahtjeve kvalitetnih vodovodnih sustava. Spoj modularnog pristupa i dokazane tehnologije savršeni su za svaki zahvat unutar dimenzije do 110 mm - sa samo 27 dijelova!

Modularni Uponor Riser RS sustav nudi vam nove mogućnosti za sve potrebe od planiranja do ugradnje.

Glavne prednosti modularnog RS sustava

  • Manji broj dijelova
  • Manji potreban prostor za uskladištenje
  • Moguće su sve kombinacije
  • 27 elemenata je dovoljno za cijeli sustav
  • Mogu se koristiti postojeći alati 
  • Uponor MLCP Riser sustav 63 - 110 mm
modularni Uponor Riser sustav
FEBAA3AD979F4ACA91F5D3F51ED99567

MLCP RISER SUSTAV prednosti HR

Brošura

Prednosti Riser modularnog sustava

PDF 665.79kB

Zaboravite na prešanje iznad glave

Uponor MLCP Riser sustav kod stezanja spojnih komponenata na cijev omogućava vam rad u opuštenim i udobnim uvjetima, na radnom stolu ili u radionici. Dok je do sada npr. bilo potrebno raditi na visini od šest metara, uz pomoć teških alata, u budućnosti možete najveći dio radova izvesti na tlu. Time se olakšavaju radovi instalaterima, što rezultira boljim rezultatima i smanjuje se opasnost od nezgoda na radilištu. Nisu potrebni dodatni alati, a stezanje se može izvesti pomoću steznih alata UP75 koji se već koriste.

Spajanje u samo 5 radnih operacija

1. korak
2. korak
3. korak
4. korak
5. korak