RS Riser modularni profili

Učinkovit način ugradnje

Modularni Riser sustav

Učinkovit način ugradnje profila Riser RS velikog promjera

Inovativni modularni Uponor Riser RS sustav (dostupan za MLC i PE-Xa) skraćuje vrijeme planiranja i ugradnje zbog manjeg broja dijelova koji se koriste tijekom cijelog procesa. Povezivanje cijevi također je brže i jednostavnije. 

Modularni Uponor Riser sustav i širok izbor pripadajućih fitinga ubrzano postaju preferirano rješenje na mnogim svjetskim projektima. Ovaj jedinstveni sustav koristi samo 27 dijelova uz mogućnost ostvarivanja 300 kombinacija do 110 mm, a uključuje i prepoznatljivi mehanizam koji uklanja potrebu za korištenjem dodatnih alata. 

U izgrađenim objektima, cijevi su skrivene u zidovima i stropovima, a često ne prate izravne linije već su prilagođene arhitekturi ili zaobilaze druge cijevi i kabele. 

Uponor modularni Riser sustav savršeno je rješenje za takve situacije, a ujedno ispunjava i temeljne zahtjeve kvalitetnih vodovodnih sustava. Spoj modularnog pristupa i dokazane tehnologije savršeni su za svaki zahvat unutar dimenzije do 110 mm - sa samo 27 dijelova!

Modularni Uponor Riser RS sustav nudi vam nove mogućnosti za sve potrebe od planiranja do ugradnje.

Glavne prednosti modularnog RS sustava

  • Manji broj dijelova
  • Manji potreban prostor za uskladištenje
  • Moguće su sve kombinacije
  • 27 elemenata je dovoljno za cijeli sustav
  • Mogu se koristiti postojeći alati 
  • Uponor MLCP Riser sustav 63 - 110 mm
modularni Uponor Riser sustav
FEBAA3AD979F4ACA91F5D3F51ED99567

MLCP RISER SUSTAV prednosti HR

Kratki pregled i upute

Prednosti Riser modularnog sustava

PDF 665.79kB

Zaboravite na prešanje iznad glave

Uponor MLCP Riser sustav kod stezanja spojnih komponenata na cijev omogućava vam rad u opuštenim i udobnim uvjetima, na radnom stolu ili u radionici. Dok je do sada npr. bilo potrebno raditi na visini od šest metara, uz pomoć teških alata, u budućnosti možete najveći dio radova izvesti na tlu. Time se olakšavaju radovi instalaterima, što rezultira boljim rezultatima i smanjuje se opasnost od nezgoda na radilištu. Nisu potrebni dodatni alati, a stezanje se može izvesti pomoću steznih alata UP75 koji se već koriste.

Spajanje u samo 5 radnih operacija

1. korak
2. korak
3. korak
4. korak
5. korak