Uponorin ratkaisut teollisuuteen

Rješenja za gradnju

Industrijski objekti

Budućnost leži u industriji

U nadolazećim godinama svjetska industrijska proizvodnja bit će povezana s modernom informacijskom i komunikacijskom tehnologijom. To će zahtijevati inteligentne i digitalno umrežene sustave. Brojni kreativni umovi već rade na budućim projektima održivosti za energetski učinkovitiji svijet. U zgradama je već uobičajeno i umrežavanje, čime se samoodrživim putem upravlja tehničkom građevinskom opremom. Automatski reagiraju na utjecaje iz okoline i na potrebe stanara. Uz liniju inovativnih proizvoda i sustava, Uponor je u potpunosti spreman udovoljiti zahtjevima koje donosi budućnost.

industrijsko podno grijanje

Energetski učinkoviti koncepti za objekte s konferencijskim dvoranama

  • Niski troškovi investicije i rada
  • Dokazano pouzdani proizvodi
  • Najbolja moguća okolina za rad i proizvodnju
  • Maksimalna fleksibilnost u korištenju prostora

 

Više o rješenjima za industrijske objekte

Čista pitka voda u svako doba

Instalacije pitke vode koja zadovoljava higijenske uvjete od iznimne su važnosti u zgradama u kojima se okuplja mnogo ljudi. To znači da cijevna mreža mora savršeno udovoljavati higijenskim uvjetima, od točke isporuke do točke točenja.
Više o rješenjima za instalaciju pitke vode
ispravna voda za piće
Instalateri

Prednosti

Od industrijskog površinskog grijanja do razdjelnih ormarića, od rješenja za lokalnu distribuciju topline do higijenske dostave pitke vode, inovativni Uponor sustavi pokrivaju cijeli raspon instalacijske tehnologije. Svaki pojedini dio isproban je i testiran, ima dugi vijek trajanja i jednostavno ga je instalirati. Naravno, naš široki asortiman usluga dostupan je i vama. Od naših prodajnih predstavnika do akademije Uponor: naši stručnjaci stoje vam na raspolaganju, nudeći vam podršku u svim fazama projekta.

Činjenice

  • Izrada prilagođenih rješenja za svaki projekt klijenta
  • Dokazana kvaliteta i pouzdanost
  • Cjeloviti sustavi iz zajedničkog izvora
  • Nehrđajući sustavi
  • Jednostavna i brza ugradnja
  • Pogodno za obnovljive izvore energije
Vlasnik zgrade

Prednosti

Za investitore i rukovoditelje industrijskih i logističkih objekata, ekonomska učinkovitost zgrade u konačnici je najvažniji kriterij. Važno je pronaći rješenja za dizajn zgrade, posebno za sustav grijanja i hlađenja koji troši najmanje energije te je najpovoljniji za popravak i održavanje tijekom razdoblja korištenja.

Tvrtka Uponor shvaća kakve uvjete zahtijevaju različite vrste pohranjenih dobara: npr. živežne namirnice, elektronički dijelovi ili proizvodi od papira. Naša rješenja jamče stalnu temperaturu i relativnu vlažnost zraka na svim razinama objekta, bez potrebe za tehničkom opremom. Dodatna zahtijevana oprema može se s lakoćom ugraditi. Pri korištenju poda u objektu imate svu slobodu koju trebate.
Projektant

Prednosti

Uz Uponor rješenja možete biti sigurni da će industrijski objekti smanjiti potrošnju energije. Time se definiraju posebni uvjeti korištenja obnovljive energije i alternativne mjere opskrbe energijom grijanja i hlađenja.
Kad se ugrade u beton, Uponor rješenja distribucije topline za industrijske objekte, omogućuju korištenje otpadne topline. Time se znatno smanjuju troškovi opskrbe industrijskih objekata toplinom.

50 % primarne energije koja se iskoristi u proizvodnji može se pretvoriti u otpadnu toplinu koja se potom može ponovno iskoristiti. Kad se koristi otpadna toplina, nisu potrebne skupe mjere za poboljšavanje energetske učinkovitosti omotača zgrade.

Zdrava i produktivna sobna temperatura

Naša rješenja uštede energije savršena su za korištenje obnovljivih energija te za smanjenje potrošnje energije i emisije CO2. Nudimo podršku i opsežan niz usluga, od studija o pripremi i izvedivosti do puštanja u pogon i drugih korisničkih usluga.