uponor podno grijanje i moderne zene

Rušimo stereotipe!

Što sve moderna žena treba znati o podnom grijanju?

Uponor Hrvatska pokrenuo kampanju: „Moderne žene znaju što žele“

Ususret blagdanima, koji ženama umjesto zabave s obitelji i užitka češće predstavljaju generalku po kući i izradu kolača do besvijesti, Uponor Hrvatska predstavio je kampanju „Moderne žene znaju što žele“.

Svakodnevni primjeri uspješnih žena pokazuju nam da žene više ne žele biti „samo“ majke i „samo“ supruge, već se žele ostvariti i poslovno, imati hobi koji ih usrećuje te bez grižnje savjesti vikendom izaći s kolegicama, dok djecu kod kuće čuva suprug.

 

Žene su se dugo borile za tu emancipaciju i u 21. stoljeću napokon su joj se približile više nego ikad. No kako „trpe“ više društvenih uloga od muškaraca, sada više ne žele biti druge. Žele jednakost u svemu, ne samo u odgoju djece i muško-ženskim kućanskim poslovima. Osim toga, konačno imaju i bolje plaćene poslove te vlastiti bankovni račun, pa sada žele ravnopravno donositi odluke o kupnji i onih „muških stvari“, poput pametnih kućanskih uređaja i automobila.

 

Kampanja ruši stereotipe o muško-ženskim aktivnostima u i oko kuće

Zapravo, istina je da su žene oduvijek znale što žele, no sada napokon imaju hrabrosti to i tražiti. To potvrđuju i statistike Uponora, koji još od osnutka detaljno prati svoje kupce kako bi im odgovorio kvalitetnim proizvodima na njihove potrebe. Ono što već neko vrijeme iznenađuje analitičare je podatak kako u posljednje vrijeme odluku o kupnji pametnih gadgeta za kuću biraju gotovo isključivo žene.

 

Upravo žene sve češće biraju inovativne tehnološke naprave pa tako i naš Uponor Smatrix Pulse sustav za pametno grijanje kojim se upravlja putem mobitela ili tableta. Nakon što žena dođe kući nakon napornog radnog dana, zadnje što želi je prepirati se s partnerom oko toga je li u sobi toplo ili hladno. Zapravo, žene su zaluđene pametnim tehnologijama za kućanstvo jer shvaćaju kako im te inovativne stvarčice olakšavaju život i štede vrijeme.

 

Žene se sada konačno usude reći što žele i mi to svakako želimo podržati.