Uponor Akatemia

Podrška Uponor klijentima

Uponor akademija

Naš uspjeh ovisi o uspjehu naših profesionalnih partnera. Zato je Uponor bio među prvim proizvođačima koji je počeo obučavati klijente o umjetnosti i znanosti ugradnje Uponor sustava. Do danas, više od 10.000 profesionalaca širom svijeta pohađalo je seminare, testiralo proizvode, dizajn i proces ugradnje. Za projektante, instalatere, arhitekte i donositelje odluka ovo znači da možete očekivati prilagođenu obuku od strane naših specijalista s vrijednim i praktičnim savjetima koje možete primijeniti na vašim projektima. Ovo je stjecanje isplative prednosti u znanju. Naš cilj ostaje isti kao i uvijek: pomoći našim partnerima u stvaranju boljih životnih okruženja. Seminari se održavaju u Uponor akademiji ili zajedno s našim lokalnim partnerima.

Programi naših seminara prilagođeni su vašim potrebama kako bi mogli na optimalan način objediniti teoriju i praksu. Bez obzira radi li se o osnovnoj obuci ili naprednim standardima i smjernicama: iskoristite iskustvo i stručnost naših predavača.

izložbeni prostor

Uponor Worklab u Hassfurtu, Njemačka

Uponor Worklab - tehnologija koju dodirujete, testiranje i iskustvo. Na jednoj od naših lokacija u Hassfurtu, Njemačka, bivši tehnički centar pretvoren je u radni laboratorij za naše klijente. Druge lokacije tvrtke Uponor također imaju slične izložbene prostore. U Hassfurtu možete prakticirati montažu i proširenje naših sustava. Ili možete testirati različite "klimatske scenarije" i saznati kako različite tehnološke postavke kontrole utječu na odgovarajuću unutarnju klimu. Način rada i interakcija između vremena i kontrole prikazat će se pomoću PC simulacije.

Pozivamo sve zainteresirane za seminare i edukacije da se prijave

 

1. Podno grijanje

2. Quick & Easy tehnologija spajanja

3. Uponor noviteti i digitalizacija

Točni termini seminara slijede uskoro!

 

Ukoliko ima neka tema koja Vas zanima a mi ju nismo predložili, slobodono nam se javite!

 

Veselimo se Vašem dolasku!

Molimo vas ispunite obrazac kako biste proslijedili potrebne podatke Uponoru. Kliknite na gumb "Registriraj se za seminar" kako biste rezervirali svoje mjesto za seminar.