Uponor Akatemia
Podrška Uponor klijentima

Uponor akademija

Naš uspjeh ovisi o uspjehu naših profesionalnih partnera. Zato je Uponor bio među prvim proizvođačima koji je počeo obučavati klijente o umjetnosti i znanosti ugradnje Uponor sustava. Do danas, više od 10.000 profesionalaca širom svijeta pohađalo je seminare, testiralo proizvode, dizajn i proces ugradnje. Za projektante, instalatere, arhitekte i donositelje odluka ovo znači da možete očekivati prilagođenu obuku od strane naših specijalista s vrijednim i praktičnim savjetima koje možete primijeniti na vašim projektima. Ovo je stjecanje isplative prednosti u znanju. Naš cilj ostaje isti kao i uvijek: pomoći našim partnerima u stvaranju boljih životnih okruženja. Seminari se održavaju u Uponor akademiji ili zajedno s našim lokalnim partnerima.

Programi naših seminara prilagođeni su vašim potrebama kako bi mogli na optimalan način objediniti teoriju i praksu. Bez obzira radi li se o osnovnoj obuci ili naprednim standardima i smjernicama: iskoristite iskustvo i stručnost naših predavača.

izložbeni prostor

Uponor Worklab u Hassfurtu, Njemačka

Uponor Worklab - tehnologija koju dodirujete, testiranje i iskustvo. Na jednoj od naših lokacija u Hassfurtu, Njemačka, bivši tehnički centar pretvoren je u radni laboratorij za naše klijente. Druge lokacije tvrtke Uponor također imaju slične izložbene prostore. U Hassfurtu možete prakticirati montažu i proširenje naših sustava. Ili možete testirati različite "klimatske scenarije" i saznati kako različite tehnološke postavke kontrole utječu na odgovarajuću unutarnju klimu. Način rada i interakcija između vremena i kontrole prikazat će se pomoću PC simulacije.